Restaurant La Nico
  • Popular

Restaurant La Nico

Claimed
Verified by it's Owner

Listing Details

Claimed
Verified by it's Owner

Restaurantul LA NICO, este un restaurant cu specific românesc. Restaurantul LA NICO din Băile Herculane oferă clienților săi în fiecare seară muzică populară live prin formația locală de muzică populară a solistei Mihaela Berchi.
Restaurantul LA NICO are un program de funcționare NON-STOP și oferă în fiecare zi posibilitatea de a savura delicioasele meniuri atent alese de bucătării localului.
La Nico nu este doar un simplu restaurant. La Nico mai oferă clienților săi PIZZA, preparată la cuptor pe vatră.

RESTAURANTUL LA NICO BĂILE HERCULANE oferă 180 de locuri prin cele 3 saloane ale lui, distribuite în salon de 80 de locuri, salon de 60 de locuri și salon de 40 de locuri, plus o TERASĂ cu videoproiector cu o capacitate de 60 de locuri. LA NICO puteți găsi de asemenea jocuri electronice pentru petrecerea timpului liber.

Restaurantul LA NICO oferă posibilitatea de a organiza nunți, botezuri, majorate, zile onomastice și banchete. Pentru rezervări și mai multe detalii, telefon: 0760 239 455

Location

0 Reviews

Leave a Review

Your Rating:

    No record found!

Change Pricing Plan

We recommend you check the details of Pricing Plans before changing. Click Here


Active

$Unlimited daysPackage15 regular & 3 featured listings$25.6560 daysPay Per Listing0 regular & 0 featured listings$9990 daysPackageUnlimited regular & 8 featured listings